Onze werkwijze

Alles wat we doen, gebeurt in onderling overleg en elke beslissing wordt vooraf besproken. We houden u als klant betrokken in het volledige proces en gaan nooit zomaar over tot uitvoering van een project.

1

Contact

Iedereen kan contact opnemen voor een vrijblijvende offerte-aanvraag. Vermeld zeker de correcte gegevens zodat we u zo snel als mogelijk kunnen contacteren voor een afspraak.

2

Plaatsbezoek

Om een concreet beeld te krijgen van de oppervlakte van uw tuin of groenzone, huidige staat en nodige aanleg- of onderhoudswerken, plannen we een verkennend plaatsbezoek in. Nadien maken we hier een verslag van dat we ook met u als klant delen.

3

Offerte

Na een duidelijke oplijsting van de nodige groenwerken, maken we een gedetailleerde offerte op. We maken een reële, correcte prijsinschatting op en zijn transparant over het bedrag en de daaraan gekoppelde werken.

4

Uitvoering

Wanneer we de goedkeuring krijgen om de werken uit te voeren, gaan we over tot het inplannen en concreet maken van uw project. We staan open voor eigen plannen, maar kunnen ook zelf een ontwerp voorzien. Tijdens de volledige uitvoering zijn we transparant en zorgen we voor een correcte naleving van de afspraken.

Waarom Schrauwen?

Meer dan 60 jaar ervaring in het vak
Flexibele aanpak
Transparante communicatie en afrekening
Uitgebreid machinepark