Aanleg

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de volledige aanleg van uw tuin of groenzone. Doe een beroep op onze totaalaanpak of kies een van onze specialiteiten.

Wij helpen u graag!

Aanleg

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de volledige aanleg van uw tuin of groenzone. Doe een beroep op onze totaalaanpak of kies een van onze specialiteiten.

Wij helpen u graag!
Onze totaalaanpak voor uw tuinaanleg
Onze totaalaanpak voor uw tuinaanleg

Een van onze specialiteiten is de totaalaanleg van grote en kleine tuinen voor particulieren en bedrijven. Hierbij verzorgen wij alles van ontwerp tot uitvoering, met als resultaat een perfect aangelegde tuin volgens uw wensen en noden.

Ontdek meer
Grondwerken van aarde tot afwerking
Grondwerken van aarde tot afwerking

Een goede grond vormt de fundering van uw tuin. Letterlijk, want enkel een gezonde grond kan beplant, betegeld of bewerkt worden. In veel gevallen is grondbewerking een must om planten en bomen gezond te laten groeien.

Ontdek meer
Aanleg van een gezonde grasmat
Aanleg van een gezonde grasmat

Gras is dé basis in elke tuin. We genieten allemaal van een gazon zo groen en vlak als een biljarttafel. Wilt u graag meteen genieten van de voordelen van gras of ziet u liever een dagelijkse evolutie van zaad tot gras? Afhankelijk van uw wensen, kiezen we voor de beste oplossing.

Ontdek meer
Aanplanten van bomen, heesters en planten
Aanplanten van bomen, heesters en planten

We helpen u graag met de keuze van de juiste beplanting voor uw tuin. Afhankelijk van uw smaak en hoeveel tijd u kunt vrijmaken voor onderhoud, stellen we een mooi aanbod aan bomen, heesters en planten samen. We begeleiden u van eerste selectie tot periodieke nazorg.

Ontdek meer
Duurzame aanleg van oprit en terras
Duurzame aanleg van oprit en terras

Naast onze specialisatie in het aanleggen en onderhouden van groen, hebben we ook enkele bouwvakkers in ons team. Zij zijn van jongs af aan geschoold in de stiel en zijn gespecialiseerd in het aanleggen van terrassen, opritten en andere verhardingen.

Ontdek meer

Onze totaalaanpak voor uw aanleg

Een van onze specialiteiten is de totaalaanleg van grote en kleine tuinen voor particulieren en bedrijven. Hierbij verzorgen wij alles van ontwerp tot uitvoering, met als resultaat een perfect aangelegde tuin volgens uw wensen en noden. Schrauwen is uw aanspreekpunt van het prille begin tot het feestelijke eindresultaat.

Heeft u al een eigen ontwerp of idee? Dan bekijken we samen of dat idee haalbaar is en gaan we meteen over tot de volgende stap. Nog geen ontwerpplan? Dan stellen we in overleg een ontwerp en plan van aanpak samen.

Aanspreekpunt van begin tot eind

Bij de totaalaanleg van een tuin staan we in voor alle aspecten van de uitvoering. Bij twijfel over de staat van de bodem, starten we met een bodemonderzoek. Dat geeft ons meer informatie over welke planten en bomen er geschikt zijn en of er extra bemesting nodig is. Daarna starten we met de grondwerken, het aanleggen en aanplanten van hagen, heesters, bomen, vaste plantjes,... We zaaien gras of leggen graszoden aan, betegelen uw oprit of terras en zorgen voor de nodige omheining.

Daarnaast werken we, indien dat nodig is, samen met andere partijen die voorzien in elektriciteit, de installatie van een zwembad of andere zaken buiten ons vakgebied. Ook voor deze diensten zijn wij uw aanspreekpunt. We bepalen in de volledige planning welke mijlpalen er wanneer plaatsvinden om op het einde van de rit tot een geslaagd totaalproject te komen.

Neem contact met ons op

Voordelen van totaalaanleg

01

Een goed bereikbaar aanspreekpunt

02

Uitstekende service na oplevering

03

Correcte afwerking van een prachtig eindresultaat

Onze referenties

periodiek onderhoud Olympia

aanleg tuin en bestrating wevelgem

Aanplanting groen projectontwikkeling Sint Pieters

Aanleg wadi en landschapstuin Ruddervoorde

Bestrating en groen projectontwikkeling Roeselare

Aanleg tuin en gemeenschappelijk groen project Staden

Meer weten over onze manier van werken?

Benieuwd hoe we uw tuin of groenzone kunnen aanpakken? Neem vrijblijvend contact met ons op, we bekijken samen de mogelijkheden.

Waarom Schrauwen?

Meer dan 60 jaar ervaring in het vak
Flexibele aanpak
Transparante communicatie en afrekening
Uitgebreid machinepark