Werken bij Schrauwen Groen

Bij Schrauwen Groen komt u terecht in een bloeiend, ervaren familiebedrijf. We zetten hard in op het welzijn van al onze medewerkers en streven naar een hecht team van experten.

Komt u ons team versterken?

Bent u gepassioneerd door groen en heeft u zin in een (nieuwe) uitdaging? Dan bent u misschien wel de geschikte persoon om het Schrauwen-team te vervoegen!

De Schrauwen-familie

Al vijf generaties lang is Schrauwen Groen een gevestigde waarde in de streek. Naast een professionele uitvoering van onze werken, vinden we ook de teamgeest in het bedrijf en tussen het personeel heel belangrijk.

1

Goede balans tussen werk en privé

We hebben aandacht voor het welzijn van onze medewerkers en respecteren de balans tussen werk en vrije tijd.

2

Aangename werksfeer

Bij Schrauwen Groen speelt ook de werksfeer een rol. We weten wat werken is en steken onze handen graag uit de mouwen, maar hebben ook aandacht voor een aangename sfeer onder de collega’s.

3

Correcte verloning

We staan erop dat al onze werknemers op de correcte manier loon naar werk krijgen.

4

Veilig en goed onderhouden machinepark

In 2014 behaalden we ons VCA-certificaat. We zorgen voor beschermende kledij en gepaste opleidingen. Daarnaast werkt u met goed onderhouden materieel dat een regelmatige veiligheidscheck krijgt.

Stageplaats

Een stageplaats bij Schrauwen Groen betekent een gevarieerd parcours waarbij u de kans krijgt om van verschillende takken binnen de groenzorg te proeven. Onze stagiairs maken deel uit van ons team en krijgen de kans om zich te ontplooien tot volwaardige groenexperten.

Contacteer ons