Wij zijn
Schrauwen Groen

Al sinds 1895 schrijven wij aan ons verhaal. Het verhaal van een familiebedrijf dat gepassioneerd is door groenaanleg en onderhoud.

Al vijf generaties lang zijn wij voor elk van onze klanten een betrouwbare, flexibele partner. We hebben aandacht voor een transparante manier van communiceren en een eerlijke, correcte aanpak. Op die manier krijgen én behouden we het vertrouwen van onze klanten.

Schrauwen Groen bestaat uit een team van meer dan 30 groenexperten die alle takken binnen de aanleg en het onderhoud van uw tuin of groenzone op zich nemen. Dit doen we zowel voor particulieren, bedrijven als openbare domeinen.

Dankzij ons uitgebreid en goed onderhouden machinepark zijn we in staat om op maat van elke tuin of groenzone te werken en zo de juiste materialen in te zetten.

Ontdek onze werkwijzeOntdek onze expertises

We hoeven niet de allergrootste in de streek te zijn. Liever dan dat zijn we een betrouwbare partner voor al onze klanten. Zo groeit het wederzijds vertrouwen en bouwen we continuïteit met onze klanten op.

Wij zijn een familiebedrijf, al vijf generaties lang

Meer dan 125 jaar geleden richtte Jan-Jozef Schrauwen als eerste in de streek een laurierkwekerij op. Zoveel jaar later is Schrauwen Groen uitgegroeid tot een gekend begrip in de streek. Vijf generaties lang al staat de familie Schrauwen garant voor een succesvolle aanpak van alle groenaanleg en -onderhoud.

Bekijk onze historiek

Onze waarden

01
Flexibiliteit

Dankzij ons veelzijdig team van experten kunnen we snel schakelen en ruimte voorzien voor dringende tussenkomsten. Ook bij drukke periodes stellen we een reële planning waarbij we voor elke klant de best mogelijke timing garanderen.

02
Vertrouwen

Door onze jarenlange ervaring in het vak en uitgebreide familiegeschiedenis, hebben we veel terugkerende klanten die regelmatig een beroep doen op onze diensten. Ook van nieuwe klanten willen we, dankzij een betrouwbare samenwerking, het vertrouwen winnen.

03
Transparante communicatie

Wij zorgen van begin tot eind voor een transparante manier van communiceren. Daarom zorgen we voor een centraal aanspreekpunt, waardoor u als klant een vaste contactpersoon toegewezen krijgt.

04
Perfect werk

Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij elke keer opnieuw perfect werk af. Netheid en orde spelen tijdens de volledige aanleg- of onderhoudswerken een belangrijke rol. Dankzij onze opleidingen, bijscholingen en ervaring hebben we de kennis en expertise om eender welke groenwerken op een perfecte manier uit te voeren.

Deel uitmaken van ons team?

Bent u op zoek naar een (nieuwe) uitdaging en spreekt de groensector u aan? Bij Schrauwen Groen komt u terecht in een huiselijk familiebedrijf waar het welzijn van onze werknemers en klanten enorm belangrijk is.

Ons doel is niet om het grootste groenbedrijf uit de regio te worden. Toch staan we altijd open voor nieuwe aanwervingen. Uit een kennismakend gesprek kan tenslotte een interessante samenwerking voortkomen.

Kom werken bij Schrauwen Groen